nieuws

Bezoekers amweb vinden dat CEO van verzekeraar minder dan 5 ton zou moeten verdienen

Branche

Bezoekers amweb vinden dat CEO van verzekeraar minder dan 5 ton zou moeten verdienen

In onze peiling van afgelopen week ging het om de vraag wat een CEO van een verzekeraar per jaar zou moeten verdienen. 77% vindt dat het minder dan 500.000 euro zou moeten zijn.

Die groep is nog op te splitsen in 39% die vindt dat het minder dan 250.000 zou moeten zijn en 38% die vindt dat het tussen de 250.000 en 500.000 zou moeten zijn.

Er is ook een groep van 12% die het prima vindt als het meer dan een miljoen is. Slechts 11% vindt een salaris tussen de 5 ton en een miljoen wenselijk. In totaal kwamen er 632 stemmen binnen.

De nieuwe peiling gaat over een bericht uit Brussel. Verkopers van verzekeringen zouden jaarlijks 15 uur training moeten hebben om hun kennisniveau op peil te houden. Dat meldt het Europees Parlement in een bericht over een concept-update van Europese regels voor informatie en advies aangeboden door verkopers van verzekeringen.

Het parlement vindt dat verkopers goed getraind moeten zijn om te voldoen aan de verzoeken en behoeften van klanten en lidstaten van de Europese Unie moeten in staat zijn om te controleren of dat kennisniveau voldoende is.

[poll10]

Reageer op dit artikel