nieuws

Avéro Achmea en Eerstestap.nl introduceren online klantvoorbereiding voor pensioenadvies

Branche

Avéro Achmea en Eerstestap.nl introduceren online klantvoorbereiding voor pensioenadvies

U wilt uw klanten tevreden houden? Uw adviesproces efficiënt inrichten? En uw concurrentiepositie behouden? Daar helpen wij u graag bij. Avéro Achmea ontwikkelde samen met Eerstestap.nl een nieuwe online klantvoorbereidingsomgeving. Hiermee kunt u uw diensten efficiënt  aanbieden en houden we samen pensioenadvies toegankelijk voor onze klanten

Hoe werkt de voorbereidingsomgeving?
Via een persoonlijke mail nodigt u uw klanten uit om zich online voor te bereiden op het adviesgesprek. In de online omgeving kan de werkgever video’s bekijken, informatie lezen en het inventarisatieformulier vullen. De werkgever ziet hier uw logo en bedrijfsgegevens. U kunt vervolgens zien welke video’s en informatie de werkgever heeft bekeken. Deze gegevens slaat u op in uw dossier.

Welke video’s zijn beschikbaar?
Op dit moment zijn er 7 verschillende video’s beschikbaar. U kiest welke u aan uw klant wil laten zien; Waarom een pensioenregeling?, Het adviestraject, De BPF toets, Verschillende pensioenregelingen, Pensioenonderdelen, De kosten, De risico’s. Naar de toekomst zullen er meer video’s beschikbaar komen. Hierbij spelen we in op actuele ontwikkelingen.

Uw voordelen

  • Uw klanten komen goed voorbereid aan tafel
  • Korte leuke video’s geven uitleg over lastige onderwerpen
  • Handige tools, checklists en vragenlijsten
  • Met uw eigen logo en contactgegevens

Meer weten?
Deze online voorbereidingsomgeving wordt aangeboden aan de onafhankelijke pensioenadviseur. Een licentie neemt u rechtstreeks af bij Eerstestap.nl. U mag de klantvoorbereidingsomgeving 30 dagen gratis proberen. Nieuwsgierig? Klik hier voor meer informatie. Of bel met Eerstestap.nl op 030 – 635 50 86.

Reageer op dit artikel