nieuws

ABN Amro komt met Intermediair App

Branche

ABN Amro komt met Intermediair App

ABN Amro heeft een app gelanceerd speciaal voor de intermediaire partners: de Intermediair App. Tussenpersonen krijgen via de app direct inzage in de actuele status van hypotheekdossiers, een renteoverzicht, het laatste nieuws of commerciële resultaten.

De app is beschikbaar voor Android- en iOS-gebruikers. Volgens Joan Berger, directeur Intermediaire Verkoop, kan de app intermediairs helpen om de klant goed te adviseren: “Branchebreed kiest zo’n 60% van de consumenten voor het intermediaire kanaal om hun hypotheek te regelen. Klanten hebben de keuze uit de rechtstreekse kanalen van de bank en het intermediair. In het belang van onze intermediaire partners en hun klanten streven we dan ook naar een structurele samenwerking. We investeren daarom continu in procesoptimalisatie, tools en systemen voor klantbediening. Zo lanceren we nu als eerste geldverstrekker de Intermediair App. Met deze tool hebben gebruikers snel inzage in het producten- en dienstenaanbod van ABN AMRO en kunnen ze klanten voorzien van passend advies.”

Reageer op dit artikel