nieuws

Wft-Nivo komt met digitaal klaslokaal

Branche

Wft-Nivo komt met digitaal klaslokaal

Wft-Nivo komt met een digitaal klaslokaal voor adviseurs die een Wft-cursus bij het opleidingsinstituut volgen. Adviseurs hoeven niet langer naar een fysiek klaslokaal maar kunnen in de vorm van een webinar met de docent en elkaar praten. Op deze manier wil Wft-Nivo adviseurs helpen die een Wft-cursus moeten volgen naast hun baan.

Wft-Nivo bood het digitale klaslokaal al een paar maanden aan voor een paar opleidingen, maar breidt de mogelijkheid nu ook uit naar andere cursussen. Alle lessen worden opgenomen en kunnen worden teruggekeken door de cursisten.

“Een veel gehoorde reactie is dat onze digitale les niet onderdoet voor een echte klassikale les. In plaats van een echt klaslokaal maken we nu gebruik van een studio”, zegt Fabio Klein, projectleider bij Wft-Nivo. Klein geeft aan dat er naast een docent ook een regisseur aanwezig is om te garanderen dat iedereen een goede verbinding heeft en de les kan volgen.

Reageer op dit artikel