nieuws

Uitnodiging 25 juni Symposium De waarde van advies III – Vakmanschap

Branche

Uitnodiging 25 juni Symposium De waarde van advies III – Vakmanschap

Vakmanschap bepaalt voor een groot deel de waarde van uw advies. Maar waaruit bestaat ‘vakmanschap’? Hoe ontwikkel je vakmanschap en hoe zet je het goed in om waardevol te zijn voor de klant? Graag nodigen wij u uit voor het symposium De Waarde van Advies IIIwaarin alles draait om ‘vakmanschap’. Het wordt een levendig symposium dat volop inspiratie biedt om de adviesrol met glans uit te oefenen. Met inspirerende gasten zoals Merel van Vroonhoven -voorzitter AFM-, Paul Dirken -directeur Bedrijven Rabobank Nederland- en ondernemer en vakman Iwan Göbel van Burton Car Company. Ook wordt deze middag de winnaar bekend gemaakt van de verkiezing Adviseur van het Jaar.

Het onderzoeksinstituut INSCOPE van de Erasmus Universiteit Rotterdam presenteert de resultaten van het onderzoek naar de betekenis van vakmanschap. Maarten Bouwhuis is onze dagvoorzitter.

Datum:  donderdag 25 juni 2015
Locatie: Fort Voordorp, Voordorpsedijk 28b, 3737 BK Groenekan

Programma:

14.30 – 15.00 uur   Ontvangst
15.00 – 18.00 uur   De waarde van advies en Vakmanschap
18.00 – 19.30 uur   Netwerkborrel en walking dinner

Samen slaan we met u en alle andere aanwezige adviseurs een nieuwe verdiepingsslag in de waarde van advies. Meld u vóór 18 juni aan, dan zien wij u graag op donderdag 25 juni 2015 in Fort Voordorp in Groenekan!

Reageer op dit artikel