nieuws

Rob Goedhart organiseert college-tour met Ab Flipse

Branche

Rob Goedhart organiseert college-tour met Ab Flipse

Rob Goedhart gaat Ab Flipse in het format van het tv-programma College-tour interviewen. De Academie voor Persoonlijke Financiën van Rob Goedhart zal de college-tour verzorgen. Een aantal vragen die aan de orde kunnen komen zijn: “Waarom geef je aan klanten provisie retour terwijl dat verboden is?” en “Op het moment waarop iedereen zich heel druk maakt om de Wft-eisen is lever jij je papieren in en verstrekt toch financieel advies. Waarom?”

Net zoals bij College-tour zullen mensen uit de zaal ook in de gelegenheid worden gesteld om vragen te stellen aan Flipse over zijn werk als financieel adviseur. “We hopen hiermee te laten zien dat je met plezier je (advies-)vak kunt uitoefenen en er gewoon geld mee kunt verdienen”, zegt Goedhart. Daarnaast hoopt Goedhart dat andere adviseurs zullen profiteren van de ervaringen van Flipse.

De Academie houdt een try-out op 23 juni om 15:00 uur in Lelystad. Omdat het een try-out is rekent de Academie een beperkte prijs: € 75 exclusief btw per persoon in plaats van € 125 exclusief btw.

Reageer op dit artikel