nieuws

Meer verzekeraars stellen extra producten beschikbaar op Aplaza

Branche

Meer verzekeraars stellen extra producten beschikbaar op Aplaza

Verschillende verzekeraars hebben extra producten beschikbaar gesteld op transactieplatform Aplaza. Zo heeft de Amersfoortse recent haar Arbeidsongeschiktheidsverzekering ontsloten via Aplaza. Intermediairs kunnen nu ook het ASR Voordeelpakket (een bundeling van maximaal zestien verzekeringen) op Aplaza aanvragen en wijzigen.

Aplaza ziet naast de toename van het aantal beschikbare producten ook een stijging van het aantal gebruikers van het transactieplatform. “Willen intermediairs goede marges behouden, dan is het noodzakelijk om de administratie te digitaliseren, zodat ze er zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. De klant betaalt immers niet voor administratie, maar voor advies waar hij echt wat aan heeft. Wij zijn zeer blij dat verzekeraars ook de toegevoegde waarde inzien van geautomatiseerde gegevensuitwisseling en dat ze steeds meer producten beschikbaar stellen via Aplaza”, zegt Marco Hendrickx, directeur van Aplaza.

Reageer op dit artikel