nieuws

CDFD zoekt geïnteresseerden voor opzetten Wft volmacht

Branche

CDFD zoekt geïnteresseerden voor opzetten Wft volmacht

Het CDFD gaat in de markt op zoek naar partijen die invulling willen geven aan de examinering van een module Wft volmacht. Het college opperde eind vorig jaar al de optie om die module in het examenstelsel op te nemen en gaat nu kijken hoe dat in te vullen.

Daarvoor heeft het CDFD een uitvraag gedaan in de markt om de belangstelling te registreren voor de invulling van de volmachtmodule. Dat kan via de examenbank of eventueel via accreditatie. Als er interesse is, bijvoorbeeld onder de opleidingsinstituten, betekent het niet automatisch dat de volmachtmodule er ook komt. Minister Dijsselbloem kan nog besluiten om de module niet op te nemen als het te duur wordt. Geïnteresseerde partijen kunnen tot 1 augustus reageren.

Reageer op dit artikel