nieuws

Adfiz en Finfin gaan samen in nieuw online portaal

Branche

Adfiz en Finfin gaan samen in nieuw online portaal

Adfiz heeft zijn website vernieuwd. Op de nieuwe website zijn Adfiz en Finfin, het platform voor consumenten, geïntegreerd. Het extranet wordt in de komende zomer nog onder handen genomen door de branchevereniging.

“Het nieuwe adfiz.nl integreert het beste van Adfiz en Finfin van Adfiz op het gebied van techniek, content, vindbaarheid en vormgeving”, schrijft de branchevereniging. Adfiz wil vaker en transparanter naar buiten treden en ziet de nieuwe website daarvoor als een modern podium.

Daarbij kiest Adfiz er bewust voor om alles op één platform onder te brengen. “Financieel adviseurs, stakeholders en klanten worden vanaf één portaal ieder op maat bediend”, schrijft Adfiz. “Door te bouwen aan één merk en één online platform gaan we meer waarde creëren voor de leden. Tijdens de aanstaande Algemene Ledenvergadering zal de aangescherpte online strategie uitgebreid toegelicht worden.”

Reageer op dit artikel