nieuws

Wim Heeres nieuwe voorzitter van Adfiz

Branche

Wim Heeres nieuwe voorzitter van Adfiz

Wim Heeres (63) is benoemd tot voorzitter van Adfiz. Met Heeres staat er weer een ondernemer aan het roer. “Hij is Adfiz-lid en heeft kennis van en visie op de branche, veel ervaring en een grote kennis van de relevante dossiers”, aldus Adfiz. Bestuurslid Roger van der Linden (43, Van der Linden Adviesgroep) volgt Heeres op als vice-voorzitter.

Heeres: “Ik heb de afgelopen jaren ervaren hoeveel voldoening en plezier ik haal uit het opkomen voor de belangen van de leden. Ik verkeer bovendien in de gelukkige positie dat ik de tijd kan vrijmaken die nodig is om invulling te geven aan het voorzitterschap anno 2015. De uitdaging is groot. Er zal veel nadruk blijven liggen op belangenbehartiging, maar ik wil daarnaast meer aandacht geven aan de typische verenigingsaspecten. Ik wil dat leden trots zijn op hun lidmaatschap. Dat ze niet hoeven uit te leggen dat je als professional lid wilt zijn van de branchevereniging, maar dat dat weer vanzelfsprekend wordt. En ik wil dat Adfiz weer een grote aantrekkingskracht krijgt op nieuwe leden.”

Heeres is 34 jaar actief als ondernemer in financiële dienstverlening, en heeft zijn eigen bedrijven Heeres Assurantiën bv en Heeres Assuradeuren bv uitgebouwd tot een professionele  organisatie met 25 medewerkers. Daarnaast kent Heeres de vereniging goed. Hij heeft een groot netwerk onder de leden en zit ruim 4 jaar in het bestuur, waarvan de laatste 2 jaar als vice-voorzitter. Als bestuurslid kent hij alle lopende dossiers.

Reageer op dit artikel