nieuws

Noteer in uw agenda: 25 juni 2015, Symposium ‘De Waarde van Advies III’

Branche

Noteer in uw agenda: 25 juni 2015, Symposium ‘De Waarde van Advies III’

Wat is vakmanschap? In welke gedaanten manifesteert het zich? En hoe kun je van vakmanschap je succesfactor maken? Het zijn vragen waarop toonaangevende sprekers hun visie loslaten. Dat gebeurt tijdens het symposium De Waarde van Advies III van Avéro Achmea. Dit exclusieve evenement voor topadviseurs vindt plaats op donderdag 25 juni 2015 in Fort Voordorp in Groenekan.

‘De waarde van Advies III’ kent succesvolle voorgangers: in eerdere edities draaide het om ‘De waarde van Advies’(2013) en ‘ondernemerschap’(2014). Met het thema ‘vakmanschap’ zet Avéro Achmea tijdens een fraai middagprogramma de ontdekkingstocht voort naar de facetten die de waarde van advies bepalen. Onder leiding van dagvoorzitter Maarten Bouwhuis laten onder anderen hoogleraar Henk Volberda, AFM-bestuursvoorzitter Merel van Vroonhoven hun licht schijnen op ‘vakmanschap’. Vanuit verschillende perspectieven geven zij hun visie.

Méér dan inhoudelijke kennis
En verschillende visies zijn er. Dat werd ook al duidelijk tijdens de keukentafelsessies met adviseurs topondernemers, die in de aanloop naar het symposium plaatsvonden. De verschillende aspecten van vakmanschap staan ook beschreven in de artikelen op de site De Waarde van Advies.

Noteer 25 juni alvast in uw agenda
Topadviseurs ontvangen binnenkort een uitnodiging om ‘De Waarde van Advies III’ op 25 juni 2015 bij te wonen. Het belooft met zijn inspirerende gasten en sprekers een waardevol symposium te worden. Bent u erbij?

Reageer op dit artikel