nieuws

ACE introduceert Middle Market Solutions voor Benelux

Branche

ACE introduceert Middle Market Solutions voor Benelux

ACE Group lanceert ACE Middle Market Solutions, een vernieuwd aanbod voor makelaars en klanten in het middle market segment in de Benelux. Met ACE Middle Market Solutions krijgen zij toegang tot ACE’s multinationale expertise, wereldwijde netwerk en lokale experts, en de ACE Worldview portal voor het managen van hun internationale verzekeringsprogramma’s. 

De lancering vloeit voort uit een peiling door ACE in 2014 onder het intermediair actief in de middle market in Europa. Hieruit blijkt dat 79% van hun klanten van plan is hun activiteiten de komende twee jaar internationaal uit te breiden. Uit het onderzoek blijkt ook dat veel middle market makelaars en tussenpersonen graag een meer strategische, lange termijn relatie willen opbouwen met hun verzekeringspartners.

Binnen ACE Middle Market Solutions kunnen het intermediair en hun klanten gebruik maken van ACE Worldview, een portal waarmee ze gemakkelijk en in real-time hun wereldwijde verzekeringsprogramma’s kunnen managen. Daarnaast is er toegang tot het wereldwijde netwerk én de lokale middle market experts van ACE, die makelaars en tussenpersonen gericht kunnen adviseren over relatiemanagement, underwriting en claimsbehoeften, en lokale regelgeving en compliance-vereisten. Tenslotte hebben makelaars en tussenpersonen meer inzicht in ACE’s risicobereidheid voor het middle market segment per land en sector, met educatieve en technische ondersteuning rondom opkomende risico’s.

 

Ron Verhulsdonck, Country President Benelux, bij ACE: “ACE investeert al jaren intensief in de ontwikkeling van haar aanbod voor middle market bedrijven in de belangrijkste Europese landen. Wij weten dat voor veel klanten in dit segment het intermediair een cruciale rol speelt. De introductie van ACE Middle Market Solutions past in ons beleid en speelt in op de veranderende, steeds internationalere behoeften van dit belangrijke segment, dat niet altijd optimaal bediend wordt.”

Lees hier het Engelstalige verhaal over middle market bedrijven

Reageer op dit artikel