nieuws

Reaal brengt Belastingbox uit

Branche

Reaal heeft de negende versie van de Belastingbox uitgebracht. De Belastingbox komt ook dit jaar weer met de Minigids met fiscale kerncijfers in schema’s en tabellen en de belangrijkste fiscale informatie per product.

Reaal brengt Belastingbox uit

De Belastingbox is volgens Reaal ‘hét naslagwerk over de fiscale regelgeving voor verzekerings- en bancaire producten, geschikt voor financieel adviseurs, accountants en belastingconsulenten’. De Belastingbox is online in te zien. Ieder jaar wordt het naslagwerk geactualiseerd naar de meest actuele fiscale wetgeving. De nieuwe fiscale maatregelen per 2015 zijn ook opgenomen, zoals de verlaging van het fiscale kader van pensioen, de aangepaste lijfrentekaders, de introductie van nettopensioen en nettolijfrente en de maatregelen voor de eigen woning.

Reageer op dit artikel