nieuws

Schouten Zekerheid lanceert eigen Academy

Branche

Verzekeringsmakelaar Schouten Zekerheid heeft kennisinstituut Schouten Zekerheid Academy gelanceerd. Vanuit de Academy worden Masterclasses, cursussen en bijeenkomsten georganiseerd, waar professionals doceren over alles wat met de verzekeringsbranche te maken heeft.

Schouten Zekerheid lanceert eigen Academy

Met het instituut hoopt Schouten Zekerheid kennis en kunde met iedereen te delen. Daarnaast hoopt de verzekeringsmakelaar de sector ook bij te brengen hoe risico’s uitgesloten kunnen worden. “Deze informatie stellen wij beschikbaar omdat we vinden dat het kennisniveau rond verzekeringen niet breed en hoog genoeg kan zijn. In het belang van het bedrijfsleven, particulieren, overheden, onze eigen mensen en de verzekeringsbranche in het algemeen”, schrijft Schouten Zekerheid.

Reageer op dit artikel