nieuws

Figlo en MoneyView geven workshops over de wereld van online advies

Branche

Figlo en MoneyView geven workshops over de wereld van online advies

Figlo en MoneyView gaan gezamenlijk drie workhoprondes organiseren voor financieel adviseurs. De workshops gaan over hoe de adviseurs zich kunnen onderscheiden in een wereld van online advies, waarin volgens de softwareleveranciers adviseurs van cruciaal belang blijven.

In de workshops, gegeven door Martin Koot (MoneyView) en Richard Koudijs (Figlo), krijgen adviseurs in één ochtend praktische tips over hoe ze hun klanten wegwijs kunnen maken in de online verzekeringswereld. Het geven van goed financieel advies blijft het werk van een professional, stellen MoneyView en Figlo, maar in de workshops wordt er ingegaan op de veranderingen in het speelveld van de adviseur en die van de klant: bijvoorbeeld hoe zij om moeten gaan met vergelijkingssites en de opkomst van online adviesmogelijkheden.

Reageer op dit artikel