nieuws

App voor verzekeren populair bij ouderen

Branche

Gebruikscijfers van de door Voogd & Voogd gelanceerde ‘Uw eigen app, Polismap’, tonen aan dat het gebruik van de dienst niet leeftijdsgebonden is. Zo maken 65-plussers het meeste gebruik van de app. Meer dan 42% van de uitgenodigden in die leeftijdsgroep heeft de Polismap geactiveerd. De oudste gebruiker is zelfs 101.

App voor verzekeren populair bij ouderen

Aangesloten adviseur De Vries Verzekeringen uit Monster heeft de oudste gebruiker van Polismap in de boeken. De vrouw van 101 jaar kreeg ter ere hiervan een bos bloemen aangeboden. “Dat een app zowel voor adviseurs als klanten van elke leeftijd een welkome uitbreiding is van de dienstverlening blijkt uit de cijfers”, zegt Bas de Voogd, directeur van Voogd & Voogd. “Inmiddels biedt 90% van de aangesloten adviseurs Polismap actief aan. Van alle klanten die uit naam van hun adviseur zijn uitgenodigd voor Polismap, heeft 31% de dienst tot nu toe geactiveerd.” Voogd & Voogd verwacht dat dit aantal gebruikers de komende maanden flink toeneemt.

Serviceprovider Voogd & Voogd introduceerde ‘Uw eigen app, Polismap’ eind november 2014. Aangesloten adviseurs van Voogd & Voogd kunnen deze app, voorzien van de eigen huisstijl, aanbieden aan hun klanten. De app is geschikt voor smartphones en tablets en gratis te downloaden in de App Store en Google Play. Klanten kunnen hiermee hun gegevens en polissen beheren, schade melden, een hersteller zoeken en direct contact leggen met de adviseur. Binnenkort worden, in samenwerking met de adviseurs, de eerste geautomatiseerde adviezen voor klanten in de Polismap geplaatst.

Reageer op dit artikel