nieuws

Advieskantoor richt claimpartij op

Branche

Advieskantoor Claeren en De Knegt uit Den Bosch heeft eind december een nieuw bedrijf opgericht om klanten te helpen met een claim tegen verzekeraars: Verzekeringsclaim. De nieuwe partij zet wel in op grote vissen, want alleen claims boven de € 50.000 worden in behandeling genomen.

Advieskantoor richt claimpartij op

Verzekeringsclaim werkt volgens het principe van ‘no cure, no pay’. Het laat weten gespecialiseerd te zijn in aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht en over een netwerk van advocaten en schadebehandelaars te beschikken die alleen voor de belangen van verzekerden opkomen. De kosten van het inschakelen van Verzekeringsclaim variëren, valt op de site te lezen: “Welke financiële afspraken we met u maken, hangt volledig af van uw specifieke dossier. Onze enige voorwaarde is dat uw claim minimaal € 50.000 bedraagt.”

Jaap de Knegt, een van de initiatiefnemers van Verzekeringsclaim: “Wil of kan een verzekerde zelf niet verder met een schadeclaim, dan biedt Verzekeringsclaim de helpende hand. Men krijgt niet te maken met hoge advocaatkosten. Wel met een partner die het geschil graag tot een goed einde brengt. Dat doen we deskundig en betrokken. Met de schouders eronder.”

Reageer op dit artikel