nieuws

Mark Sanders volgt Van Voorst Vader op bij NVHP

Branche

Mark Sanders (41) is benoemd tot plaatsvervangend voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners. Hij volgt hiermee de Alexander van Voorst Vader op, die in juni van dit jaar overleed.

Mark Sanders volgt Van Voorst Vader op bij NVHP

Mark Sanders maakt al sinds april 2009 deel uit van het NVHP-bestuur. Hij is voorzitter van de commissie die belast is met marketing en deskundigheidsbevordering. Ook is hij eigenaar en adviseur bij De Financiële Wooncoach. Geert Hendrikx, voorzitter van de NVHP: “Na het verlies van de veel te jong gestorven Alexander Van Voorst Vader zijn wij erg verheugd dat Mark Sanders nu naast zijn aandacht voor marketing en deskundigheidsbevordering, ook plaatsvervangend voorzitter wil zijn”.

Wft-examens
De NVHP wacht nog steeds op groen licht van minister Dijsselbloem voor een gelijkstelling in verband met de Wft-examens. Collega-vereniging FFP sleepte deze erkenning begin oktober binnen, de NVHP zegt deze binnen enkele weken te verwachten.

Reageer op dit artikel