nieuws

Genomineerden Generali AM Innovatieprijs in beeld

Branche

Op de am:verzekeringsbranchedag wordt de winnaar van de Generali AM Innovatieprijs bekendgemaakt. De genomineerden werden al eerder bekend gemaakt en tijdens een recent rondetafelgesprek bij Generali werden de genomineerden op de camera vastgelegd met hun verhaal.

Genomineerden Generali AM Innovatieprijs in beeld

Voor de Innovatieprijs zijn APC Holland met hun systeem ‘QuoteMac’, Branche Benefits met ‘Risk Explorer®’ en Fairzekering genomineerd. Hun video’s zijn hieronder te vinden:

APC Holland
Risk Explorer®
Fairzekering

Voor de Aanmoedigingsprijs maken Diks Verzekeringen met ‘Geennee.nl’, Upiva met ‘Adviesmodule sociale zekerheid’ en Voogd & Voogd met ‘Uw eigen app. Polismap’ kans op de winst. Zie hun beelden hieronder:

Geennee.nl
Adviesmodule sociale zekerheid
Uw eigen app. Polismap

Scriptieprijs
Ook de winnaar van de scriptieprijs wordt 25 november bekendgemaakt tijdens de am:verzekeringsbranchedag. De genomineerden zijn: Leo van der Mee (Een onderzoek naar creatieve professionals en hun pensioen), Erik van den Crommenacker (Business Continuity Management conform ISO 22301 – Effecten op de prestaties van organisaties) en Roos van der Schoor (Your life, your money). De genomineerden moesten hun eigen video’s insturen, bekijk de resultaten hieronder:

Leo van der Mee
Erik van den Crommenacker
Roos van der Schoor

Reageer op dit artikel