nieuws

Delta Lloyd behoudt Belgische bank

Branche

Delta Lloyd heeft besloten om het verkoopproces van Delta Lloyd Bank België niet langer voort te zetten. De onderhandelingen met een mogelijke koper liepen niet uit op een deal volgens de gewilde voorwaarden, dus houdt de verzekeraar de Belgische bank in eigen kring.

Delta Lloyd behoudt Belgische bank

Aftredend bestuursvoorzitter Niek Hoek reageert op de annulering van de verkoop: “Delta Lloyd Bank België is een gezond en winstgevend bedrijf, dat goed in staat is op eigen kracht te functioneren binnen de groep. Wij hebben vertrouwen in de toekomst van de bank en zijn er van overtuigd dat dit besluit continuïteit en duidelijkheid biedt naar klanten en medewerkers. Delta Lloyd Bank België gaat door met het uitbouwen van haar expertise in vermogensbeheer en -opbouw voor haar klanten en blijft een belangrijk distributiekanaal voor de levensverzekering- en pensioenproducten van Delta Lloyd Life in België.”

Reageer op dit artikel