nieuws

BN’ers aan het werk bij Centraal Beheer

Branche

Klanten van Centraal Beheer kunnen de komende zes weken een verzekering afsluiten bij een aantal bekende Nederlanders. Vandaag zit zakenvrouw Annemarie van Gaal bij de klantenservice van de verzekeraar.

BN’ers aan het werk bij Centraal Beheer

Van Gaal is de eerste van de twaalf bekende Nederlanders die de komende zes weken deelnemen aan de campagne ‘Even heel bijzonder je verzekering afsluiten’ van Centraal Beheer. Zanger Spike volgt haar vrijdag op om klanten te adviseren over verzekeringskwesties. Ook Carlo Boszhard gaat meedoen. Schaatser Koen Verweij, hockeyster Ellen Hoog, Jörgen Raymann, Hans Klok, Paulien Huizinga, Peter R. de Vries, Nicolette Kluijver en Sinterklaas hebben hun medewerking eveneens toegezegd.

Tijdens hun werkdagen zijn de BN’ers via een webcam te zien op YouTube. Daarop staat ook alvast een hilarisch filmpje van acteur Michiel Romeyn om aandacht te vragen voor de campagne. Michiel imiteert in het filmpje achtereenvolgens Paulien Huizinga, Hans Klok en Peter R. de Vries. Daarna is te zien hoe het er achter de schermen aan toe ging.

Reageer op dit artikel