nieuws

Bijna 3.000 woekerpolishouders melden zich bij Radar

Branche

Het meldpunt van Tros Radar voor mensen die twijfelen over de hoogte van hun compensatiebedrag voor een woekerpolis heeft aardig wat toeloop gehad. Tot nu toe hebben bijna 3.000 mensen zich gemeld bij het televisieprogramma. Maandag besteedt het programma aandacht aan de zaak.

Bijna 3.000 woekerpolishouders melden zich bij Radar

Radar opende het meldpunt begin september voor klanten die inzicht willen in de manier waarop hun compensatie berekend is. “Verzekeraars verschuilen zich achter termen als ‘bedrijfsgevoelige informatie’ en geven aan dat het te kostbaar zou zijn om de berekeningen mee te sturen. Als consument is het op dit moment onmogelijk of de toegekende bedragen kloppen”, zei Radar destijds. In een maand tijd hebben zich nu dus bijna 3.000 mensen aangemeld. Komende maandag besteedt het programma daarom meer aandacht aan de stappen die woekerpolishouders kunnen ondernemen.

Reageer op dit artikel