nieuws

Genomineerden Generali AM Innovatieprijs bekend

Branche

Genomineerden Generali AM Innovatieprijs bekend

De genomineerden voor de Generali AM Innovatieprijs 2014 zijn bekend gemaakt. Zowel in de categorie Innovatieprijs als de categorie Aanmoedigingsprijs zijn er drie genomineerden. De winnaars worden bekend gemaakt op de am:verzekeringsbranchedag op 25 november 2014.

Voor de Innovatieprijs zijn APC Holland met hun systeem ‘QuoteMac’, Branche Benefits met ‘Risk Explorer®’ en Fairzekering genomineerd. De prijs is bedoeld om innovatie binnen de branche te bevorderen door het uitwisselen van kennis en ideeën. Voor de Aanmoedigingsprijs maken Diks Verzekeringen met ‘Geennee.nl’, Upiva met ‘Adviesmodule sociale zekerheid’ en Voogd & Voogd met ‘Uw eigen app. Polismap’ kans op de winst.

Jaap Oudijk, directeur Klant en Markt bij Generali en voorzitter van de selectiecommissie spreekt van een hoge kwaliteit van de inzendingen: “Dit laat zien dat de branche volop innoveert. We zien dat de bedrijven die eenmaal innoveren vaak blijven innoveren. De branche is sterk in beweging en adviseurs blijven initiatief tonen om de klant nog meer centraal te stellen.”

Reageer op dit artikel