nieuws

Fred de Jong en Aloys Harmsen nieuwe collegeleden CDFD

Branche

Fred de Jong en Aloys Harmsen zijn per 1 september toegetreden tot het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening. De twee mannen zullen het vertrek van Martin Blom, Geert Hendrikx en Lourens van der Linden opvangen.

Fred de Jong en Aloys Harmsen nieuwe collegeleden CDFD

Fred de Jong is bekend als onderzoeker, docent en begeleider aan de Universiteit van Amsterdam. Hij verrichtte bijvoorbeeld onderzoek naar de hoe een DVD aantrekkelijker gepresenteerd kan worden aan de consument en de effecten van het provisieverbod. Aloys Harmsen heeft volgens het CDFD ‘als vakdocent en assessor expertise op het terrein van opleidings- en exameninstituten. Hij verbindt deze kennis met zijn uitgebreide werkervaring in de financiële dienstverlening.

De Jong en Harmsen zullen zich in het College voegen bij de al zittende leden Olaf McDaniel (voorzitter), Henk van Berkel en Judith Scherrenberg.

Reageer op dit artikel