nieuws

NN Groep gestart met introductiecampagne

Branche

NN Groep N.V. lanceert vanaf vandaag via een landelijke campagne de nieuwe naam NN Group aan het publiek in aanloop naar de verwachte beursgang in 2014.

NN Groep gestart met introductiecampagne

Naast de lancering van de nieuwe website is er in verschillende Nederlandse dagbladen, tijdschriften en online een reclamecampagne te zien om de naam NN Group te introduceren bij een breder publiek.

NN Groep over de campagne: “Onze internationale merkstrategie richt zich op het bouwen van een meer persoonlijke en betrokken dienstverlening: van mens tot mens. Daarom laten we onze eigen mensen aan het woord in de campagne en hebben we gekozen voor een persoonlijke ‘look & feel’. Geen stock of acteurs dus, maar daadwerkelijk collega’s uit de verschillende landen waarin NN Group actief is.”

Vorig jaar startte ING Groep al met de voorbereidingen voor de verzelfstandiging van de verzekeringsbedrijven in Europa en Japan en de investment-managementactiviteiten die worden ondergebracht in de nieuwe holding NN Groep N.V. In de eerste editie van het vernieuwde am:magazine had de redactie al een interview met Lard Friese over de beursgang.

De nieuwe website van NN Groep is online en de printcampagne is terug te vinden op Flickr.

Reageer op dit artikel