nieuws

Jeroen Everling definitieve opvolger Niek Post bij Willis

Branche

Willis heeft per 1 juni definitief een nieuwe CEO. Dan zal Jeroen Everling (foto) het stokje overnemen van interim-CEO Alistair Lester. Everling is de definitieve opvolger van Niek Post, die eind vorig jaar op een op een zijspoor werd gezet.

Jeroen Everling definitieve opvolger Niek Post bij Willis

Everling was vanaf 2006 actief als executive director bij Aon Risk Solutions en was daarnaast lid van het senior management van Aon Nederland. Daarvoor vervulde hij verschillende functies bij Marsh. Alberto Gallego, CEO West Europa van Willis: “Jeroen Everling heeft met zijn uitgebreide ervaring, zowel nationaal als internationaal, de perfecte achtergrond om een sterk en positief onderscheidend team in een strategische markt te leiden.”

Lester
Alistair Lester zal terugtreden als interim-CEO, maar wel aanblijven bij Willis. Gallego: “Ik wil Alistair Lester bedanken. Hij laat het team van Willis Nederland achter in een zeer sterke en stabiele positie, zelfverzekerd over de toekomst en met volledige support van Willis wereldwijd.”

Everling zal als opvolger van Lester de leiding geven aan de circa honderd Willis-medewerkers in Nederland. “Met enthousiasme neem ik deel aan het Willis-team. Ik kijk er naar uit om samen met het managementteam in Nederland duurzame groei te stimuleren.”

Reageer op dit artikel