nieuws

‘Branche heeft goed kpi-onderzoek nodig’

Branche

BHB (voorheen Bangma & Bosma Bedrijfsadvies) en Astrid van de Bovekamp (AvdBAdvies) willen kritieke prestatie indicatoren (kpi’s) ontwikkelen voor financieel dienstverleners. Zo kan gemeten worden of de onderneming zich ontwikkelt in de gekozen hoofdrichting. Voor € 75 kan een ondernemer een kpi-rapport afnemen.

‘Branche heeft goed kpi-onderzoek nodig’

“Veel financieel dienstverleners zitten met hun bedrijf midden in een omvangrijke transitiefase. Het doel is om vanuit een financieel gezonde onderneming meer kwalitatieve adviestijd proactief te besteden aan de klant”, ze motiveren BHB en AvdBAdvies.

Jaarlijks
Het is volgens hen belangrijk om de lange termijn strategie te vertalen naar operationele doelstellingen. En daar horen kritieke prestatie indicatoren bij. “Een goed kpi-onderzoek is iets wat wij nu missen in de branche. Dit is de reden dat wij een nieuw jaarlijks kpi-onderzoek willen starten met als doel om het professionele intermediair een nieuw managementmeet-instrument te bieden. De onderneming kan zijn kpi’s meten gedurende de tijd en in vergelijking met branchegenoten in dezelfde fase.”

Bedrijven die mee willen doen, moeten een vragenlijst invullen. Aan het einde van de vragenlijst kunnen ze hun interesse in het kpi-rapport aangeven. Dat kost € 75 en bevat alle kpi’s waar de onderneming op zou moeten sturen.

Reageer op dit artikel