nieuws

Akkermans & Partners Support op eigen voet verder

Branche

Akkermans & Partners Support, de detacheringstak van Akkermans & Partners Groep, gaat op eigen voet verder. Het bedrijf wordt door Jan Evers, nu nog partner bij Akkermans & Partners, voortgezet onder de naam APSupport.

Akkermans & Partners Support op eigen voet verder

Het detacheringsbedrijf beschikt over ongeveer vierhonderd professionals voor de branche. Nando Akkermans, voorzitter van Akkermans & Partners, in gesprek met am: “Omdat wij ons willen internationaliseren, waarbij het accent zal bij ons komen te liggen op softwareontwikkeling, zou er onvoldoende aandacht worden besteed aan de detachering om van een optimale wisselwerking te kunnen spreken.”

Evers mag met de naam APSupport wel gedeeltelijk gebruik mogen blijven maken van de naamsbekendheid van Akkermans & Partners. Akkermans: “De synergetische samenwerking zal blijven. We hebben besloten om los van elkaar te gaan, maar het is wel een los-vastconstructie. Als we elkaar nodig hebben, zullen we gebruik blijven maken van elkaar.”

Reageer op dit artikel