nieuws

René Kruijs directeur Zakelijk Schade bij Delta Lloyd

Branche

Delta Lloyd heeft per 1 april een aantal verschuivingen doorgevoerd in de directies. Zo is René Kruijs benoemd tot directeur Zakelijk Schade bij de verzekeraar. Hij was verantwoordelijk voor het Particulier Schade bedrijf, waar hij wordt opgevolgd door Carola Wijkamp-Hermsen. Gerard van Rooijen is de nieuwe directeur Inkomen & Verzuim en bij de joint venture ABN Amro Verzekeringen is Martijn Canisius benoemd als Chief Financial Officer.

René Kruijs directeur Zakelijk Schade bij Delta Lloyd

Kruijs was sinds 2007 bij Delta Lloyd verantwoordelijk voor Particulier Schade, daarvoor werkte hij bij ABN Amro Verzekeringen. Hij is de opvolger van Adèle Jeuken, die verantwoordelijk is geworden voor het Volmachtbedrijf. Wijkamp-Hermsen zal Kruijs opvolgen. Zij begon in 1995 bij Ohra en heeft diverse managementfuncties op haar naam staan.

Inkomen & Verzuim
Van Rooijen, de nieuwe directeur Inkomen & Verzuim, werkt sinds 1996 bij de verzekeraar. Zijn vorige functie was directeur Leven Particulier, daarvoor vervulde hij diverse andere directie- en managementfuncties. Canisius is de nieuwe CFO van ABN Amro Verzekeringen. Hij was de afgelopen vier jaar verantwoordelijk voor de Group Planning & Control van de Delta Lloyd Groep. In die functie wordt hij opgevolgd door Pieter Feenstra.

Reageer op dit artikel