nieuws

Nibe-SVV in handen van NCOI

Branche

Opleidingsinstituut Nibe-SVV is overgenomen door NCOI Opleidingsgroep. Die partij hoopt met de overname de opleidingen voor financieel dienstverleners op peil te houden. Nibe-SVV blijft wel de komende jaren zelfstandig opereren.

Nibe-SVV in handen van NCOI

“NIBE-SVV heeft een uitstekende naam in de opleidingsmarkt voor banken en verzekeraars, zij zijn niet voor niets het kennisinstituut voor de financiële dienstverlening”, zegt Robert van Zanten, directeur van NCOI Opleidingsgroep. “Wij zien vooral de toegevoegde waarde in de combinatie van onze erkende opleidingen met de opleidingen en cursussen van NIBE-SVV. NCOI heeft de ambitie om een breed en diep palet van hoogwaardige opleidingen en examens voor financieel dienstverleners uit de bank- en verzekeringssector in stand te houden en waar nodig uit te breiden.”

Ook Kees Beuving, van de raad van commissarissen van Nibe-SVV, is tevreden met de overname: “NCOI is bereid en in staat gebleken om substantieel te investeren in de verdere opbouw en uitbouw van het kennisinstituut Nibe-SVV. De belangen van onze oud-cursisten zijn door alle partijen gewaarborgd, doordat reeds behaalde diploma’s hun waarde zullen behouden en de lopende opleidingen in stand gehouden worden.”

Over het bedrag dat met de overname gepaard gaat, wensen beide partijen geen mededelingen te doen.

 

Reageer op dit artikel