nieuws

Enno Wiertsema wordt adjunct-directeur bij Adfiz

Branche

Per 1 mei 2014 treedt Enno Wiertsema (42) aan als adjunct-directeur bij Adfiz.

Enno Wiertsema wordt adjunct-directeur bij Adfiz

Enno Wiertsema kent volgens Adfiz, “een rijke en relevante loopbaan” in de financiële dienstverlening.

Hij was in de branche actief als adviseur, ondernemer en manager. Adfiz: “Daarbij heeft hij de benodigde passie voor de onafhankelijke adviesmarkt. Hij wil graag bijdragen aan het versterken van de beroepsgroep.”

Momenteel is Wiertsema zelfstandig consultant voor financieel dienstverleners.

Daarvoor was hij 6 jaar Hoofd Formulemanagement en Change bij De Hypotheker. In die functie heeft hij onder meer vorm gegeven aan de transformatie naar provisieloos werken. Eerder was hij onder andere werkzaam als adviseur bij Turner, waar hij financiële dienstverleners als klant had.

Wiertsema volgt Robert-Jan van Loon op die eerder naar de Rabobank vertrok.

Reageer op dit artikel