nieuws

Veel bekijks voor infosite Ardanta over doodgaan

Branche

De website doodgaanendoorgaan.nl van uitvaartverzekeraar Ardanta (ASR) heeft in een handvol maanden tijd al meer dan 100.000 bezoekers getrokken. Op de site biedt Ardanta praktische tips en checklists rondom doodgaan en je kunt er bepalen of je voldoende financiële reserve hebt voor een uitvaart. Volgens de uitvaartverzekeraar toont de populariteit van de site aan dat de dood nog steeds een taboe-onderwerp is.

Veel bekijks voor infosite Ardanta over doodgaan

“Mensen hebben blijkbaar veel vragen over doodgaan, waar ze bij ons op de site een antwoord op kunnen vinden”, aldus ASR-woordvoerder Daan Wentholt. “Het blijft hoe dan ook een taboeonderwerp waar je niet zo makkelijk met anderen over praat.” Wentholt is content met het aantal bezoekers. “Zeker als je bedenkt dat wij helemaal geen reclame hebben gemaakt voor de site. De toestroom is puur via via veroorzaakt.”

Reageer op dit artikel