nieuws

The Alwaysbemobile Company stopt met schadeherstel

Branche

News_auto-met-schade.JPGMobiliteitsdienstverlener The Alwaysbemobile Company (TAC) trekt zich eind deze maand terug uit de markt voor autoschadeherstel. De dienstverlener uit Veenendaal, onder meer bekend van Profile Tyrecenter en Autoglaz schenkt de formule AH Autoherstel aan de huidige franchisenemers. De marktomstandigheden in de schadeherstelmarkt laten TAC volgens directeur a.i. Patrick Ledegang geen andere keus.

“De autoschadeherstel markt staat al een aantal jaren flink onder druk en is gekrompen”, aldus Ledegang. Dat maakte het volgens hem lastig om voet aan de grond te krijgen voor AH Autoherstel, dat pas sinds 2011 actief was. Ledegang: “Er is daarom een bewuste keuze gemaakt om ons volledig te gaan toeleggen op banden, onderhoud en autoruiten. Daarin verwachten we de komende jaren verder te gaan groeien, zowel in servicepunten als in marktaandeel.  We zijn er van overtuigd dat de formule AH Autoherstel potentie heeft om succesvol te worden. Daarom dragen wij de formule over aan de huidige businesspartners.”

Reageer op dit artikel