nieuws

Nieuw boek ‘Het nieuwe businessmodel in financieel advies’

Branche

We hebben wetenschappelijk onderzoek gedaan samen met de Erasmus Universiteit Rotterdam. Het laat zien hoe ondernemerschap bijdraagt aan waarde creatie en innovatie van het business model. De resultaten van het onderzoek worden opgenomen in het boek ‘Het nieuwe businessmodel in financieel advies’.

Nieuw boek ‘Het nieuwe businessmodel in financieel advies’

Na afloop van het symposium ontvangt u van ons het boek dat Prof. dr. Henk Volberda geschreven heeft aan de hand van de resultaten van het onderzoek. Op een toegankelijke manier biedt het boek nieuwe inzichten en praktische handvatten voor financieel adviseurs.

Vanaf 11 maart is het boek ook bestelbaar via managementboek.nl en bol.com.

Bekijk alvast de omslag van het boek, met 6 mooie aanbevelingen van Mathijs Bouman, Coen Mom (Meeùs), Theo van Vugt ( hoofdredacteur AM), Willem Vreeswijk (VVP), Jacqueline Zuidweg en De Zaak / MKB Servicedesk.

Reageer op dit artikel