nieuws

AllSecur beloond met Service Award 2013

Branche

Service AwardsAutoverzekeraar AllSecur kreeg het afgelopen jaar van de bezoekers van reviewwebsite Preferenso.nl de hoogste beoordeling op het gebied van service en kwaliteit. Daarvoor krijgt AllSecur de Service Award 2013 in de categorie verzekeraars.

De autoverzekeraar liet met een gemiddelde beoordeling van 8,3 Centraal Beheer Achmea (7,5) en Interpolis (7,2) achter zich. Alleen verzekeraars met honderd reviews of meer dongen mee naar de prijs. Opvallend was dat Centraal Beheer en Interpolis tussen de honderd en tweehonderd reviews kregen, terwijl AllSecur maar liefst 862 keer werd beoordeeld. Dat verschil valt te verklaren doordat AllSecur in een actie klanten opriep om een beoordeling achter te laten op de website, laat Linda Schulte, woordvoerder van de reviewwebsite weten.

Uit een peiling van de reacties door Preferenso.nl bleek dat de klanten vooral een lage prijs, een goede klantenservice en goede service in het algemeen weten te waarderen. Vorig jaar ging de award ook naar AllSecur, al moest de autoverzekeraar de prijs toen nog delen met Ditzo.

Reageer op dit artikel