nieuws

Alex Otto verlaat Delta Lloyd voor HB Capital

Branche

delta_lloyd_pandAlex Otto (54) verlaat per 1 juni 2014 zijn post als chief investment officer bij Delta Lloyd. Dan treedt hij in dienst als CEO bij HB Capital, het investeringsbedrijf van de familie Blokker. Otto trad in 1999 in dienst bij Delta Lloyd als directeur aandelenbeleggingen.

Sinds 2002 was Otto chief investment officer en in 2010 werd hij benoemd tot algemeen directeur van Delta Lloyd Asset Management. Niek Hoek, bestuursvoorzitter bij Delta Lloyd, geeft aan Otto te gaan missen: “Hij heeft Delta Lloyd als belegger in Nederland op de kaart gezet. Zijn langetermijnvisie over beleggen is van grote waarde geweest voor de groep.”

Otto zelf kijkt uit naar zijn nieuwe baan: “Hoewel ik mijn collega’s zal missen, heb ik heel veel zin om bij HB Capital aan de slag te gaan. Delta Lloyd is en blijft een prachtig bedrijf en ik wens ze alle succes in de toekomst.”

Delta Lloyd komt later naar buiten met nieuws over wie Otto moet gaan opvolgen.

Reageer op dit artikel