nieuws

UMG benoemt Ron Gardenier tot directeur Volmacht

Branche

Unirobe Meeùs Groep (UMG) heeft Ron Gardenier per 1 januari aangesteld als directeur Volmacht. Gardenier werkte de afgelopen vijf jaar bij Delta Lloyd Verzekeringen waar hij verantwoordelijk was voor de aansturing van het volmacht- en het reassurantiebedrijf.

UMG benoemt Ron Gardenier tot directeur Volmacht

Ron Gardenier volgt Gert Timmermans op, die een andere functie binnen UMG gaat vervullen. Samen met Nancy Carels stuurt Gardenier het volmachtbedrijf aan.
Coen Mom, CEO UMG: "Ons volmachtbedrijf staat aan de vooravond van een belangrijke transitie. Het verzelfstandigde volmachtbedrijf moet gereed worden gemaakt voor de toekomst en daarnaast optimale ondersteuning bieden aan het UMG Advies- & Bemiddelingsbedrijf, waaronder Meeùs. Ron heeft een brede kennis en ervaring in de verzekeringsbranche en helpt ons Volmachtbedrijf nieuw elan te geven."
 

Reageer op dit artikel