nieuws

Legal & General haakt in op Verbondscampagne

Branche

‘Fijn dat ik een financieel adviseur heb!’ is de slogan waarmee Legal & General inhaakt op de campagne van het Verbond van Verzekeraars ‘Fijn dat we verzekerd zijn’.

Legal & General haakt in op Verbondscampagne

"Een deskundig advies van een onafhankelijk adviseur is een uitstekend startpunt voor financiële zekerheid", stelt Arno Dolders, directeur van de verzekeraar. "Die zekerheid kan bestaan uit een verzekering. Maar kan ook op andere wijze voor de klant worden gecreëerd. Bijvoorbeeld door bancaire vermogensopbouwproducten", zegt Dolders. Volgens hem is een adviseur bij uitstek degene die de consument kan helpen bij het maken van keuzes.
De verzekeraar stelt tegen kostprijs materiaal beschikbaar aan het intermediair, waaronder stickers. Vorig jaar startte de maatschappij met het beschikbaar stellen van materiaal waarmee de financieel adviseur zijn onafhankelijkheid nadrukkelijker onder de aandacht kan brengen. Het beschikbare materiaal is neutraal.
Het materiaal is te verkrijgen op de website van Legal & General .

Reageer op dit artikel