nieuws

Astrid van de Bovekamp verlaat Bureau D&O

Branche

Astrid van de Bovekamp vertrekt als managing partner van D&O Personele Diensten. Zij gaat zich met een eigen bedrijf richten op ondersteuning van individuele ondernemingen binnen de financiële dienstverlening.

Astrid van de Bovekamp verlaat Bureau D&O

Van de Bovekamp gaf sinds 2000 als managing partner leiding aan D&O Personele Diensten. Zij start nu een eigen bedrijf waarin ze werkgevers en leidinggevenden wil helpen met het verder ontwikkelen naar een klantgerichte en pro-actieve adviesorganisatie. “Als sector zitten we in een transformatiefase”, zegt Van de Bovekamp. “Nieuwe adviesvaardigheden, de overgang naar directe beloning, het concreet invullen van de toegevoegde waarde van advies en het pro-actief benaderen van klanten vraagt nieuw gedrag en nieuwe competenties van medewerkers. En legt een druk op de leidinggevenden die deze transformatiefase moeten aansturen. Ik merk in toenemende mate dat bij ondernemingen behoefte bestaat aan externe, deskundige experts die dit proces intern begeleiden. Ik vind het een uitdaging om de ervaring die ik de afgelopen 20 jaar binnen de sector heb opgedaan, niet alleen te gebruiken om ondernemers adviezen te geven maar nu ook mede verantwoordelijk te worden voor de uitvoering van die adviezen”.
Beschikbaar
D&O Personele Diensten wordt als apart bedrijf opgeheven. Annette van de Wetering, directeur Bureau D&O zegt dat de activiteiten die binnen het onderdeel Personele Diensten werden aangeboden, beschikbaar blijven voor klanten van D&O. “Waar mogelijk zullen we daarbij een samenwerking met Astrid aangaan.”

Reageer op dit artikel