nieuws

ABW sluit zich aan bij Hecht

Branche

ABW sluit zich aan bij Hecht

Assurantie Bemiddeling Wegtransport(ABW) uit Dordrecht heeft zich aangesloten bij Hecht Samenwerkende verzekeringsadviseurs, een coöperatief landelijk samenwerkingsverband van verzekeringsbedrijven die adviesdiensten en verzekeringsproducten aanbieden in de particuliere- en bedrijvenmarkt. ABW is gespecialiseerd in het adviseren en verzekeren van logistieke dienstverleners. De directie wordt gevormd door Robin Doesburg Smits en Martin Sterrenburg.

Met het aansluiten van ABW groeit het ledental van Hecht naar acht kantoren. Naast ABW zijn dat Adviesgroep De Vogel, GHW Assurantiegroep, Heeres Assurantiën, Hemelraad en Keijzer Verzekeringsadviseurs, Herenvest, Kuiper Verzekeringen en ten Hag Financiële Dienstverleners.
Volgens voorzitter Nico Hemelraad heeft Hecht de ambitie om verder te groeien naar een samenwerkingsverband van uiteindelijk tien tot twaalf kantoren. “Maar groeien is geen doel op zich. Wij gaan hier selectief mee om. Een nieuwe toetreder moet passen binnen de bestaande samenwerking. Daarbij hechten we zeer veel waarde aan de kwaliteit van de ondernemer en onderneming. Onze leden hebben regelmatig overleg met elkaar op strategisch niveau en over actualiteiten in de branche. Wij zijn bezig met het ontwikkelen van tools op het gebied van kennis delen en nieuwe diensten. Op korte termijn presenteren wij daar de eerste concrete resultaten van.”

Reageer op dit artikel