nieuws

Verzekeraars sponsoren boek ZZP Nederland

Branche

Stichting ZZP Nederland heeft het handboek ‘Verzekeren voor Zelfstandigen’ uitgebracht. Hierin wordt op eenvoudige wijze de meest gangbare verzekeringen voor ZZP’ers beschreven, inclusief een opsomming van de risico’s per beroepsgroep.

Verzekeraars sponsoren boek ZZP Nederland

Een aantal verzekeraars hebben het boek financieel ondersteund waardoor het voor de bijna 30.000 bij de stichting ZZP Nederland aangesloten zelfstandigen tegen kostprijs te verkrijgen is via de website zzp-nederland.nl. De stichting benadrukt dat de financiers geen invloed hebben gehad op de inhoud van het boek.
Het boek is geschreven door Johan Marrink, oprichter van ZZP Nederland. "We merken bij onze helpdesk te vaak dat zelfstandigen denken goed verzekerd te zijn zonder te begrijpen waar de verzekeringen voor zijn en wat de uitsluitingen zijn. Dit boek geeft meer duidelijkheid en wijst zelfstandigen op de risico’s die men nu eenmaal loopt als zelfstandige. Alles verzekeren is niet nodig, risico’s horen bij het ondernemen, maar sommige risico’s kun je beter verzekeren".

Reageer op dit artikel