nieuws

De Goudse helpt ondernemers met HR-vraagstukken

Branche

Ondernemers die personeel in dienst hebben, of gaan nemen, kunnen sinds deze week terecht op de website ondernemenmetpersoneel.nl. De Goudse wil MKB-ondernemers zo bijstaan met praktische informatie om het beste uit hun mensen te halen.

De Goudse helpt ondernemers met HR-vraagstukken

Nederland telt een grote groep (kleine) ondernemers die overwegen personeel in dienst te nemen of dat al hebben gedaan, zegt De Goudse. “Deze ondernemers krijgen een heleboel vragen op zich af, op financieel, juridisch en administratief gebied. Ze hebben vaak geen HR-afdeling en zijn op zoek naar onafhankelijke en praktische informatie die hen helpt om de juiste mensen aan te nemen, het beste uit hun mensen te halen en effectief afscheid te nemen, als dat nodig is”, zegt Bernardo Walta, directeur Commercie van De Goudse.
Tips
“Ondernemenmetpersoneel.nl ondersteunt hen met nieuws, tips, nuttige informatie en inspirerende ondernemersverhalen. Wij willen ondernemers op allerlei manieren verder helpen, niet alleen met verzekeringsoplossingen. Deze nieuwe site is daarvan een mooi voorbeeld. Als intermediairverzekeraar verwijzen we ook op Ondernemenmetpersoneel.nl steeds door naar het onafhankelijk intermediair omdat we van mening zijn dat ondernemers daar het beste advies krijgen.” Ondernemers kunnen adviseurs van De Goudse vinden via de zoekmachine op de site. Verzekeringsadviseurs die samenwerken met De Goudse mogen de artikelen kosteloos overnemen en gebruiken voor hun eigen site of nieuwsbrief.
Doolhof
Volgens De Goudse bestond er voor ondernemers nog geen platform dat alle informatie bundelt. “Ze moesten zich een weg banen door een doolhof van sites, bijvoorbeeld die van de Belastingdienst, KvK en verschillende businesssites. Doordat alle relevante informatie op één plek is gebundeld wordt de ondernemer op z’n wenken bediend.”

Reageer op dit artikel