nieuws

Cisco Barão neemt Polisverkaveling over

Branche

Cisco Barão neemt Polisverkaveling over

CJB, Adviseurs voor Assurantieondernemers, heeft de activiteiten van Polisverkaveling overgenomen, een marktplaats voor provinciale polissen. Tussenpersonen kunnen hier polissen te koop aanbieden of op doelgroep zoeken binnen de polissen die te koop worden aangeboden.

Met deze aankoop wil CJB, het bedrijf van Portefeuillemakelaar Cisco Barão, de huidige offline marktpositie ook online neerzetten. Polisverkaveling is sinds 7 februari 2012 online operationeel. Een kantoor dat nieuwe polissen zoekt kan op basis van een drietal zoekcriteria (plaats, postcodereeks en relatiesoort) een zoekopdracht plaatsen. Dit kost niets, ook niet wanneer polissen in het opgegeven postcodegebied gevonden worden. Aanbieders van polissen betalen pas wanneer er interesse wordt getoond. De aanbieder betaalt dan € 7,50 per regio (postcode) ongeacht het aantal polissen welke hij in die regio aanbiedt. Deze kosten zijn eenmalig en onafhankelijk van het aantal vragers dat interesse toont en is onafhankelijk van wel of niet verkochte polissen. Er worden tegen meerprijs ook maatwerkoplossingen aangeboden, inclusief een portefeuilleanalyse.

Reageer op dit artikel