nieuws

Karla Peijs commissaris af bij Aegon

Branche

Karla Peijs commissaris af bij Aegon

Voormalig minister van Verkeer en Waterstaat en Europarlementariër Karla Peijs (67) treedt per 30 september terug als lid van de raad van commissarissen van Aegon, na een lange staat van dienst bij de verzekeraar.

Tussen 1992 en 2003, het jaar van haar benoeming tot minister, was zij al lid van de raad van commissarissen. Na haar ministerschap werd zij in 2007 opnieuw benoemd tot commissaris en had ze zitting in de Compensation Committee en de Nominating Committee van de raad. Haar terugtreden volgt op haar recente pensionering als Commissaris van de Koningin van de provincie Zeeland.
Voorzitter Rob Routs van de raad van commissarissen van Aegon bedankt Peijs voor haar toewijding en betrokkenheid bij de verzekeraar: "Karla was een uitstekend lid van de raad. Haar loopbaan heeft in het teken gestaan van grote betrokkenheid bij zowel het bedrijfsleven als de samenleving. Wij hebben daar bijzonder veel baat bij gehad en waarderen in het bijzonder haar inzet voor hoge ethische standaarden in de verzekeringssector."

Reageer op dit artikel