nieuws

Driekleur verzekeringen breidt uit

Branche

Driekleur verzekeringen uit Goes en VanKlaverenStigter uit Spijkenisse gaan samen verder. Per 1 maart 2014 staat er onder de naam Driekleur verzekeringen een bedrijf met een omzet van ca € 10 miljoen en bijna 100 medewerkers.

Driekleur verzekeringen breidt uit

De samenvoeging wordt volgens de partijen ingegeven door de noodzaak tot verdere professionalisering van de bemiddelingsactiviteiten op assurantiegebied en de steeds zwaarder wordende eisen op het gebied van deskundigheid en bedrijfsvoering. “Hiervoor is voldoende schaalgrootte nodig.”
Driekleur verzekeringen is met vestigingen in Goes, Middelburg, Terneuzen, Zierikzee en Bergen op Zoom in Zeeland en West Brabant actief. VanKlaverenStigter is gevestigd in Spijkenisse en heeft als werkgebied de regio Rijnmond en de Zuid-Hollandse Eilanden. Van de huidige directie zal Pieter van Klaveren als adviseur aan het bedrijf verbonden blijven. Zijn collega Jeroen Admiraal wordt in de leiding van Driekleur opgenomen.

Reageer op dit artikel