nieuws

Kifid gaat verhuizen

Branche

Het Kifid gaat verhuizen. Vanaf maandag 26 augustus is het klachteninstituut gevestigd aan het Koningin Julianaplein 10 in Den Haag, in kantoorgebouw Stichthage, gelegen boven het Centraal Station. De afgelopen zes jaar was het Kifid gehuisvest aan de Bordewijklaan 38 in de hofstad, pal naast het Verbond van Verzekeraars.

Kifid gaat verhuizen

“Het einde van de huurtermijn was in zicht en in deze tijd is dat altijd een goede reden om je als organisatie te gaan oriënteren en te kijken of er een betere propositie mogelijk is, zowel qua faciliteiten als qua kosten”, aldus persvoorlichter Thom Hoedemakers. “Die hebben wij gevonden bij het Centraal Station in Den Haag. We zitten straks dichter bij het hart van de stad van het recht en de rechtspraak en alle kennisinstellingen. Verder is het niet alleen voor de 55 medewerkers maar ook voor consumenten die een hoorzitting willen bijwonen handig als wij dicht bij een vervoersknooppunt gehuisvest zijn.”

Reageer op dit artikel