nieuws

Lindenhaeghe neemt examen af op locatie

Branche

Lindenhaeghe neemt examen af op locatie

Opleidingsinstituut Lindenhaeghe komt vanaf nu naar de examenkandidaten toe. Voor een toeslag van € 25 stuurt Lindenhaeghe de examinator naar een locatie naar keuze.

Bij het boeken van een examen kan worden aangegeven of de kandidaat het examen liever op het eigen kantoor of een andere locatie wil afleggen. Deze optie is mogelijk voor de examens Wft Basis, Consumptief Krediet, Hypothecair Krediet algemeen, Hypothecair Krediet inclusief Beleggen, Schade Bedrijven, Schade Particulieren, Leven algemeen, Leven inclusief Beleggen, Beleggen en de examens Schuldhulpverlener 1, 2 en 3.
“Bij ons staat ontzorgen centraal”, zegt Lindenhaeghe. “Met dit unieke concept examineren wij in een voor de kandidaat vertrouwde omgeving. Dit neemt al een deel van de examenstress weg. Bovendien heeft de kandidaat geen last van files of vertragingen op het spoor.” Examenkandidaten krijgen bovendien direct inzage en kunnen direct herkansen.

Reageer op dit artikel