nieuws

Kamerleden maken haast met reactie op brief Dijsselbloem

Branche

De vaste Kamercommissie van Financiën reageert vanmiddag schriftelijk op de brief van minister Dijsselbloem waarin hij de Adfiz-petitie tegen verplichte Wft PE- en inhaalexamens afwijst. In eerste instantie stond het onderwerp gepland voor het algemeen overleg van 11 september, maar de commissie wil niet wachten tot na het reces.

Kamerleden maken haast met reactie op brief Dijsselbloem

Dat zegt het secretariaat van de Kamercommissie. De financieel woordvoerders van de verschillende partijen kunnen tot vanmiddag 14.00 uur hun vragen en commentaar indienen. Die opmerkingen worden gebundeld naar de minister verzonden. Of de minister ook nog voor het reces kan antwoorden is de vraag, aldus de Kamercommissie. “De eerstvolgende procedurevergadering is aanstaande woensdag. Of het dan al op de agenda staat, is onzeker.”

Reageer op dit artikel