nieuws

Eerste blog, voorstellen en wat kun je verwachten

Branche

Eerste blog, voorstellen en wat kun je verwachten

Ik ben blij met de uitnodiging om met enige regelmaat een online blog te vullen op AMweb.nl. Digitaal, dus kan dat met linkjes erin. Leuk! Ik heb vrije hand van de hoofdredacteur gekregen en zal mijn mening en ervaring delen als Barneveldse financieel adviseur in het werkveld.

Laat ik mij eerst even voorstellen via mijn Linkedin Profiel.  En op mijn blog is mijn bio “Als Robin TwitterHood deel ik hier mijn ervaringen en geef mijn mening over allerlei zaken, soms leuk, soms op scherp zettend. Niet kwetsend, wel confronterend en vooral hard op de zaak.” Als ik in de media wat benoem, heb ik nagenoeg altijd vooraf contact gehad over het onderwerp en heb ik getracht het naar behoren op te lossen. Als dat niet lukt, dan maar met behulp van sociale media. Vaak met een oplossing daarbij al benoemd. Alleen kritiek geven is te makkelijk. Als men nadien verbolgen is, dan heb ik daar totaal geen boodschap aan. Men heeft de kans al gehad om het op te lossen. En verrassend genoeg zijn daarna de meeste zaken heel snel opgelost. Menig leidinggevende van een financieel bedrijf heeft de weg naar Barneveld inmiddels gevonden. Vooral bij leveranciers rammelt het nog behoorlijk. Zinvol werk dus om snel tot een oplossing te komen.  
Wat kunt u hier van mij verwachten? Hier deel ik mijn praktijkervaringen, echter  zonder waarschuwingen vooraf. Wat we meemaken, wat er mis is, wat beter kan, wat er al goed gaat, wat er leuk is en ervaringen met onze klanten en leveranciers. Ik hoop een breekijzer te zijn om te voorkomen dat zaken vastlopen. Daarnaast ben ik op mijn manier hard op zoek naar een betere en in ieder geval transparantere financiële wereld.  Langzaam komt die in beeld.
Levert social media nu ook nog wat op? Kom je nog aan werken toe?  Dat zijn veelgehoorde vragen.  Ja, het levert veel op. Je kunt veel delen, maar het begint allemaal met geven. Geef informatie waar je volger iets aan heeft. Maak je volger deelgenoot van je werk en ook enigszins privé. Laat zien wie je bent. Natuurlijk worden problemen sneller opgelost als je het reëel openbaar durft te maken. Social media is delen, is netwerken, is samenwerken. Samenwerken bevat het woord werken. Het maakt deel uit van je dagelijkse werk. Daar besteed ik graag minimaal een uur per dag aan.  Lees mijn blog: wat levert social media een tussenpersoon op? 
Reageren? nico@koesveld.nl / @nicokoesveld

Reageer op dit artikel