nieuws

Anva moderniseert met Faster Forward

Branche

De softwarehuizen Anva en Faster Forward fuseren tot één gezamenlijke onderneming met als doel één applicatie waarin het beste van beide ondernemingen samenkomt. Op donderdag 27 juni kregen klanten en partners van beide bedrijven een sneak preview van de nieuwe oplossing te zien bij CineMec in Ede.

Anva moderniseert met Faster Forward

Tijdens deze eerste kennismaking keken vooral de Anva-gebruikers hun ogen uit. Het design van hun vertrouwde applicatie is volledig op de schop gegaan. Als duidelijk wordt dat onder deze moderne jas de vertrouwde Anva-motor draait, is het vooral de Faster Forward-gebruiker die zijn ogen uitkijkt. Tot oktober wordt er nog volop gebouwd aan de applicatie. Duidelijk is wel dat het vooral de Anva-gebruikers met commerciële werkzaamheden zijn die het meest kunnen profiteren van de nieuwe applicatie. Zij krijgen aan de voorkant meer mogelijkheden voor directe interactie met hun klanten. Naast een geïntegreerd CRM- en campagnemanagementsysteem wordt ook het onderhouden van klantcontacten via web, social media en apps mogelijk. De Faster Forward-gebruiker krijgt er naast het hypothekenpakket een compleet verzekeringspakket bij.
Conversieloze overgang
Hoe het pakket er uiteindelijk uit gaat zien en de beloftes waargemaakt worden, zal tijdens de introductie dit najaar blijken. “Elke gebruiker zal er iets vertrouwds in herkennen. We bouwen niet een compleet nieuw systeem, we voegen onderdelen samen. Is de een sterk in een bepaald onderdeel, dan stopt de ander zijn activiteit op dat gebied. Zonder enige vorm van conversie krijgen de gebruikers het beste van Anva en Faster Forward tot hun beschikking. De gebruiker bepaalt zelf in welke mate hij zijn pakket wil vernieuwen”, aldus André van Nieuwenhuijzen deze week in AMplus.
Lees het hele artikel in AMplus (alleen voor abonnees).

Reageer op dit artikel